3D műszempilla

A tincses vagy soros műszempillával ellentétben a 3D műszempilla természetes megjelenést és tartósságot biztosít. Az eredetihez megtévesztésig hasonlító 3D szálak egyenként kerülnek felragasztásra. A 3D szempilla ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat, teljes hosszában hozzátapad az eredeti szempillákhoz, így csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki.

Akár természetes hatású pillasorra, akár valami extrémebb kombinációra vágysz, keress fel bátran, és együtt kitaláljuk, melyik lenne az a forma, ami leginkább illik az egyéniségedhez, szemformádhoz, természetes szempilláidhoz és stílusodhoz.

A töltés szükségességét elsősorban a pillák egyéni cserélődési üteme befolyásolja. Általában 2-4 hetente kell újratölteni szempillákat. Ez annyit jelent, hogy a természetes úton kihullott pillákat leváltó új szempillákra is felhelyezem a 3D szálakat, így kipótolom a hiányossá vált pillasort. A szempillák sajátossága, hogy a természetes hatás mellett a szálak vastagságának, illetve a felhelyezésnek köszönhetően nincs szükség a szempillák spirálozására. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem spirálozhatsz, ha éppen ahhoz lenne kedved.

A műszempilla viselése nem jár extra feladatokkal, csak arra kell ügyelned, hogy smink eltávolításakor kerüld az olajalapú lemosót, mert az feloldhatja a ragasztót!

Ha mégis meggondolod magad, a műszempillát a megfelelő ragasztó oldóval bármikor el tudom távolítani. Kérlek, ezzel ne próbálkozz szakember segítsége nélkül!

Miért jó a 3D műszempilla?
  • viselete nagyon kényelmes, súlytalan, rugalmas
  • dús, vastagabb, hosszabb, ívelt szempillák
  • nem roncsolja a saját szempillákat
  • tartósság
  • természetes hatású, az illesztése láthatatlan