Rólam

Galambos Szilvia Réka
Galambos Szilvia Réka vagyok, kozmetikus és sminkes.

1993-tól 1995-ig tanultam kozmetikusnak, majd 1996-ban sikeres tetoválói szakvizsgát tettem. Tanulmányaim végeztével gyakorlati oktatómhoz társulva elindítottam saját üzletemet, ahova azóta is szeretettel várok minden kedves szépülni vágyót, kortól és nemtől függetlenül. Büszkeséggel tölt el, hogy számos vendégem már több mint 15 éve rám bízza bőre ápolását.

Gyakorlott és tájékozott szakembernek tartom magam, akit a szakma szeretete és a vendégek iránt érzet tisztelet folyamatosan hajt a fejlődés útján. Rendszeresen látogatója vagyok a szakmai kiállításoknak, termékbemutatóknak, gyakran veszek részt tanfolyamokon és továbbképzéseken, ahol új technikákat, alapanyagokat, eljárásokat ismerek meg.

Mivel a szalonom a második otthonom, olyan barátságos hangulatot igyekeztem teremteni, ahol a vendégeim ellazulhatnak, megnyílhatnak, és jól érezhetik magukat, miközben biztosak lehetnek benne, hogy az igényeiknek megfelelő kezelésben részesülnek. Tapasztalataim szerint ez sikerült is, hiszen vendégeim rendszeresen visszatérnek, és ajánlanak kedves ismerőseiknek, családtagjaiknak.

Amennyiben szívesen kipróbálnád szolgáltatásaimat, kérlek, lépj velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeim egyikén.
Várlak szeretettel!